Το Κτήμα Μαριάννα

- Στο ξεχωριστό μεσογειακό τοπίο της Ρόδου σε μία έκταση 6,5 στρεμμάτων, στο δυτικό τμήμα του νησιού, έξω από το χωριό Καλαβάρδα, απλώνεται ένα υπέροχο κτήμα με οπωροφόρα δένδρα, αμπέλια, ελιές και συκιές, μέσα στο οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε ακολουθώντας πλακόστρωτα μονοπάτια και να κόψετε και να γευθείτε τις γεύσεις της ροδίτικης γης.

 

rodos

Καλώς ορίσατε

 

- Μέσα στο κτήμα βρίσκεται κι ένας μικρός κήπος με αρωματικά φυτά: βασιλικό, λεβάντα, δυόσμο, μέντα τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ελληνικά φαγητά τα οποία ξεχυλίζουν από γεύσεις και μυρωδιές της φύσης.

 

rodos

 

- Στην δυτική άκρη του κτήματος ο Νίκος Κολώνας σας περιμένει για να γνωρίσετε τον βιολογικό κήπο του και να γευτείτε τα φρέσκα λαχανικά του : ντομάτες, πατάτες, πιπεριές, αγγούρια και να ξεδιψάσετε κάτω από τον ζεστό, καλοκαιρινό ήλιο με το καρπούζι και το πεπόνι του. Επίσης, ο Νίκος μπορεί να σας μυήσει και στα μυστικά της βιολογικής καλλιέργειας και των φυσικών μεθόδων που χρησιμοποιεί.

 

rodos

 

- Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που αφήνει άφωνο τον επισκέπτη καθώς ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα ειδυλλιακό, μαγευτικό σκηνικό.

 

Οι Βίλες

 

- Για τις φωτογραφίες και την παρουσίαση των Villa Marianna A και Villa Marianna Β, πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

 

rodos